Kitüntették halászati őr kollégánkat

2014. Június 03. 08:10:00
Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter Úr "Miniszteri Elismerő Oklevelet" adományozott Gasparics József halászati őr kollégánknak kiemelkedő munkájáért.

Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter Úr, a Környezetvédelmi Világnap alkalmából, Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Gasparics József halászati őr kollégánknak kiemelkedő munkája elismerésére. Az indoklás szerint, az orvhalászoktól leginkább fertőzött Keszthelyi-öböl térségében folytatott elkötelezett és eredményes munkájáért kapta kollégánk az elismerést.

Aki ismeri Gasparics József kollégánkat és munkáját, az tudja,  a balatoni halászati őrzés elhivatott munkatársa. Az elmúlt évek orvhalász felderítéseit és tetten éréseinek nagy részét Gasparics úr alapos és szisztematikus munkájának köszönhetjük. Gazsi, ahogy kollégái és barátai ismerik az ellenőrzések során alapos halászati őr, a Balaton elkötelezett híve, akire minden esetben lehet számítani. A 2013. évben az "Év Balatoni Halőre" címet is ő kapta Társaságunktól.

A Társaság dolgozói nevében is gratulálunk a jól megérdemelt elismeréshez és a továbbiakban is jó munkát és sok sikert kívánunk neki!