BEHÚZÓS HORGÁSZOK FIGYELEM!

2018. Január 29. 16:09:45
Elkészült a „Boiliebalaton.hu” című oldalunk! Szeretnénk felhívni a horgásztársak figyelmét, hogy az oldal kifejezetten a behúzós horgászattal foglalkozik, minden más téma Társaságunk hivatalos honlapján érhető el.  

A boiliebalaton.hu fő célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a behúzós horgászattal kapcsolatban, továbbá adatbázisként is funkcionáljon a behordós horgászhelyekről és fogásokról. A legfontosabb változás, hogy a bejelentkezéseket innentől kezdve ezen a felületen kell megtenni, amire regisztráció után van lehetőség. 

A behúzás megkezdése előtt kötelező megadni a horgászattal eltölteni kívánt napokat, valamint a horgászat pontos helyét. Utóbbit már lehetőség van a rendszer térképen bejelölni. A sikeres bejelentkezésről a horgász egy értesítő e-mailt kap.


Igyekszünk naprakész információkat közölni a módszerrel kapcsolatos aktualitásokról, illetve a balatoni behúzós versenyekről is. Az oldal folyamatos bővítés alatt áll a foglalható helyekkel kapcsolatban, így ezek száma még nem teljes. Amennyiben kérdés merülne fel a használattal kapcsolatban, a megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni. 


Az oldal az alábbi linken érhető el: https://boiliebalaton.hu