Gyermek horgászverseny Csopakon

2017. Július 04. 12:34:19
Tizenhatodik alkalommal rendezett horgászversenyt gyerekeknek a Csopak-Paloznak Horgász Egyesület. 13-an tartották rettegésben a küszöket a csopaki horgászstégen július 2-án.

A hét és tizenhárom év közötti gyerekek spiccpottal, csontival felszerelkezve érkeztek, a versenykiírás szerint kizárólag úszós módszerrel horgászhattak. Mindenki eredményes volt, a kétórás verseny végén 250 gramm körüli átlagfogást jegyeztek fel – számolt be az eseményről Hideghéthy Csaba, a Csopak-Paloznak HE titkára. 

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára Pakovics Máté léphetett, aki 96 snecivel és egy kilót meghaladó fogással zárta a derbit. Második helyen végzett Kis Botond, a bronzérem Puska Zoltáné lett. A legeredményesebb lány versenyző címet Borbély Luca Szaffi nyerte el.

A helyezettek a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. ajándékát, egy–egy, 2018. évre szóló gyermek balatoni horgász területi jegyet, a horgász egyesülettől emlékérmet és oklevelet kaptak, emellett minden versenyző emléklappal tért haza. A csopaki strand Andy grillkert tulajdonosa egy-egy pohár hideg üdítővel kedveskedett a résztvevő gyerekeknek.